L'Espai Ridaura inaugura el 2022 "A ritme de Vals"

Intervé: Tina Gorina, regidora de cultura de Santa Cristina d'Aro

L'Espai Ridaura va obrir per primer cop les portes en aquest 2022 amb el concert de Cap d'Any "A ritme de vals!". Agafant el relleu del concert de Nadal del dia 23, aquest diumenge els espectadors van poder gaudir de peces com El vals de les flors de Txaikovski, cançons de l'òpera Bohemian Girl o El vals núm.2 de Shostakovich. Melodies que no sempre es poden gaudir en directe.

En total van ser 70 artistes els que van acompanyar al director a l'escenari de l'Espai Ridaura. Combinant música instrumental amb peces de veu i orquestra, el Cor i Orquestra Simfònica Harmonia va arrencar els aplaudiments del públic després de cada peça. Uns assistents que es van deixar emportar pels valsos, polques i cançons tradicionals, acompanyant també nadales catalanes i la peça més esperada, Al bell Danubi blau de Johann Strauss.

Un concert que es va veure afectat per les últimes restriccions que limiten l'aforament dels teatres al 70%. És per això que des de l'Ajuntament valoraven molt positivament la bona rebuda del concert perquè volen seguir apostant per l'oferta cultural al municipi, a el mateix temps que es dona suport al sector cultural.

Després del concert de Nadal i el de Cap d'Any, el proper dissabte a les 18 hores és el torn del concert de Reis Opera Mida, on és el públic qui decideix quin és l'argument de la història a mesura que va avançant.

A banda d'aquesta programació nadalenca, la regidoria de cultura ja treballa també en la programació dels mesos vinents i la de primavera, que començarà el 8 de març en motiu del Dia de la Dona.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura