40è aniversari de l'Escola de Música Conrad Saló de La Bisbal

Flabiol, tenores, trompetes, trombons i contrabaix han aportat el ritme, aquest dissabte, al Passeig Marimon Asprer de la Bisbal d'Empordà. El motiu recau en el primer acte commemoratiu del 40è aniversari de l'Escola Municipal de Música Conrad Saló. 

Els inicis de l'escola daten del 1981, quan fou batejada com a Escola Comarcal de Cobla Conrad Saló. Així, els orígens del centre educatiu presenten l'accent en la cobla i no fou fins a l'any 2000, que el model es va obrir a nous instruments.

Actualment, l'Escola Municipal té un programa de col·laboració amb la llar d'infants i les diverses escoles de la Bisbal. També s'ofereix formació per preparar l'accés al Grau Superior o als cursos específics per a adults.

Com a novetat, des del febrer l'Escola Empordanet i el centre de música han reemprés el Projecte Oriol Canals. Una proposta educativa enfocada a l'alumnat de 3r a 6è de primària que desenvolupa una activitat de percussió corporal.

L'Escola Municipal de Música Conrad Saló pren el nom del músic i, destacat compositor de sardanes. A nivell d'emotiu homenatge, Conrad Saló també va estar vinculat a la cobla de La Principal de la Bisbal.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura