El Cercle Artístic de Palamós celebra el seu 40è aniversari

Palamós

Data: 22/10/2022

Dissabte va ser dia de festa pel Cercle Artístic de Palamós. Per celebrar el seu 40è aniversari, l'entitat va programar una jornada on tota la ciutadania pogués endinsar-se dins el món de la pintura. Sessions a l'aire lliure, un dinar i les classes al local van ser els actes que el Cercle va preparar durant tot el dia, amb l'objectiu d'acostar la seva activitat als palamosins. 

El Cercle Artístic de Palamós ha celebrat el seu 40è aniversari pintant entre les barques de l'estenedor de xarxes. En motiu d'aquesta celebració, l'entitat ha organitzat una sessió de pintura a l'aire lliure durant tot el matí de dissabte on els participants pintaven el paisatge marítim del municipi. Una activitat pensada perquè la ciutadania pogués gaudir de la pintura mentre els membres de l'associació els aconsellaven sobre les millors tècniques. Aquest era el primer dels diferents actes pensats per tot el dia.

El que es buscava era que la població s'acostés al Cercle i conegués de primera mà les diferents activitats que s'hi fan tot l'any. Després del dinar, les altres activitats de la tarda han estat la sessió de pintura d'un bodegó, les classes de pintura sobre seda i les de dibuix amb model. D'aquesta manera es mostraven les diferents tècniques que s'ensenyen al Cercle Artístic.

Aquest és un espai que està obert cada dia, oferint diferents cursos i tallers de tota mena de pintura.

Amb una vuitantena de socis, l'entitat ha volgut que la jornada sigui un atractiu per grans i petits perquè s'animin a començar amb la pintura i cadascuna de les seves disciplines.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura