Palafrugell viurà la Festa Major 2020 malgrat la pandèmia de coronavirus

Palafrugell

Data: 10/07/2020

Palafrugell viurà la Festa Major 2020 malgrat la pandèmia de coronavirus. La festa arranca el proper dijous amb canvis de programació i espais i cura per evitar aglomeracions i mantenir les mesures de seguretat.
Els actes més multitudinaris s'han hagut d'anul·lar per fer una festa més intíma i familiar. 
 

Però Palafrugell ha volgut fer de la dificultat virtud i enguany incorporarà un nou escenari i mantindrà dos concerts de Festa Major que es  faran a l'aire lliure als Ametllers. Les entrades seran limitades i per tant cal recordar que és necessari reserva prèvia i com a màxim se'n podran adquirir 4 per persona.  

D'altra banda, es manté la missa, que aquest any es dedicarà a les víctimes de la Covid19, però en canvi no es podran fer sardanes a plaça nova. Tampoc hi podrà haver diada castellera amb els Marrecs de Salt.  
Un altre dels esdeveniments que s'ha hagut de cancel·lar és El Racó de la Festa a càrrec de les Birres Braves.  

Enguany, les àrees de Cultura i Joventut han dissenyat un programa que compta amb una gran quantitat d'activitats on la música, l'oci i la cultura segueixen essent els principals protagonistes. Des de l'ajuntament recorden que malgrat les restriccions de la situació actual l'objectiu és mantenir l'esperit de la Festa Major, això sí, pensant en primer terme en la seguretat del públic.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura