Temporada Alta aixeca el teló a Sant Feliu

INTERVÉ: Salvador Sunyer, director de Temporada Alta i Jordi Vilà, regidor de cultura de Sant Feliu

Sant Feliu s'estrena al Temporada Alta i ho fa amb tres espectacles de primer nivell que han de servir com a primer contacte amb un dels certamens de més prestigi d'Europa.

Amb 27 anys de trajectòria el Temporada Alta s'ha anat estenent en el territori i enguany aterra a la ciutat ganxona la qual pretén que aquesta relació es vagi ampliant amb el pas del temps. De moment, en aquesta primera aposta per formar part del certamen gironí, el Temporada Alta porta a Sant Feliu tres obres que es repartiran durant aquests mesos de tardor. A partir d'aquí totes les parts implicades esperen que la lligam entre la ciutat i el festival es faci més extensa.

La incorporació de Temporada Alta a la programació teatral de Sant Feliu ha suposat que el Guíxols Escena de Tardor quedi anul·lat, però sí que es mantindrà de cara a la primavera amb la intenció d'oferir teatre professional tot l'any.

La primera obra dins el Temporada Alta serà el proper 7 d'octubre amb 'Un cop l'any', Bruno Oro i l' 'Immortal' pujaran a l'escenari del Teate Auditori el 17 de novembre i el muntatge dirigit per Sílvia Munt de 'Les noies de Mossbank Road' clouran, el 6 de desembre, el Temporada Alta a Sant Feliu. Les entrades ja estan a la venda.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura