Sant Feliu celebra l'activitat més refrescant de la Festa Major

La Festa Major de Sant Feliu de Guíxols és coneguda per activitats com els focs artificials que en donen la cloenda, però el foc no és l'únic protagonista a la ciutat aquests dies, l'aigua també té un paper destacat. 

Mànegues, cubells, gots i pistoles d'aigua de tots colors i mides han estat protagonistes tot el matí de dijous a la ciutat ganxona juntament amb molta i molta aigua. D'aquesta manera gaudien els vilatans de Sant Feliu de l'esperada Festa de l'Aigua, que sortia a dos quarts d'onze de la plaça del Monestir fent un recorregut per tota la ciutat que acabaria a la plaça Miquel Murlà amb festa de l'escuma. 

Enguany el rei Carnestoltes ha acompanyat a tots els participants a la rua de l'aigua al llarg de tot el recorregut on, com diu la norma, ningú s'ha salvat d'una bona remullada, ni els més petits, ni els més grans.

La forta novetat de la Festa Major d'enguany està emmarcada dins d'aquesta activitat, i és que s'ha instal·lat un tobogan d'aigua de 75 metres de llargada i amb dos carrils. L'associació de festes ha estat estalviant dos anys per poder portar aquesta infraestructura a la ciutat i així poder ampliar la franja d'edat de les seves activitats, que consideraven que no tenien gaire cabuda pels adolescents de 13 a 16 anys. 

En el seu primer any el tobogan ha resultat tot un èxit on hi ha passat centenars de persones.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura