Sergio Dalma aixeca passions a Cap Roig

Palafrugell

Data: 09/08/2018

Amb aires de galant Sergio Dalma va tornar a pujar damunt l'escenari del Festival Cap Roig de Calella de Palafrugell per entusiasmar al seu públic que des de feia setmanes havia esgotat les entrades d'aquest concert. La seva veu trencada però sobretot l'elegància i la simpatia que el caracteritzen, el seu posat seductor i les lletres de les seves cançons van desfermar una tsunami de passions entre el públic, majoritàriament femení, que buscava un gest, una mirada o un apropament de Dalma. El buscaven i el van trobar una i altra vegada i és que Sergio Dalma es va entregar des del primer minut al seu públic oferint-los el que volien, passejant-se pel pati de butaques i sentint l'escalfor de les fans.

Sergio Dalma va deixar més que clar que li encanta el Festival de Cap Roig, per la seva programació i per l'entorn i va avisar que ho aprofitaria al màxim.

Amb més de 4 milions de discos venuts i amb cançons que han arribat a la catègoria de clàssics com 'Bailar pegados' o 'Galilea', Dalma va oferir a Calella de Palafrugell un repàs dels èxits de les quasi tres dècades que porta actuant d'escenari en escenari. 

No van faltar els temes més antics però tampoc els de l'últim disc 'Vía Dalma 3', amb el que tanca una triologia musical dedicada als grans clàssics de la cançó italiana de diverses dècades, autors i estils, però connectades amb el segell de la màgica veu de Sergio Dalma, considerat un dels millors intèrprets del país. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura