El Cinema Montgrí serà una de les sales dels Premis VOC

El Cinema Montgrí serà una de les sales dels Premis VOC
Torroella de Montgrí

Data: 31/01/2020

Torroella de Montgrí serà una de les seus de la 4a edició dels premis i mostra VOC (Versió Original en Català), que organitza Òmnium Cultural. Es tracta d'una iniciativa de país que es desenvoluparà en diverses poblacions catalanes i de forma simultània, del 6 de febrer a l’1 de març de 2020. Les projeccions a Torroella es faran en una doble sessió al Cinema Montgrí els divendres 14 i 28 de febrer, a les 21 h.

El comitè de selecció del VOC ha seleccionat 10 curtmetratges de ficció i 4 curtmetratges documentals que competiran pels diferents premis del certamen: premi del jurat al millor curtmetratge documental, dotat amb 4.000 euros; premi del públic al millor curtmetratge documental, dotat amb 1.000 euros; premi del jurat al millor curtmetratge de ficció, dotat amb 4.000 euros, i premi del públic al millor curtmetratge de ficció, dotat amb 1.000 euros. La sessió inaugural dels VOC tindrà lloc al CineBaix de Sant Feliu de Llobregat, el dijous 6 de febrer de 2020.

VOC és un projecte impulsat per Òmnium Cultural amb la finalitat d’estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic. Els premis que volen reconèixer els millors curtmetratges, websèries, videoblogs i altres nous formats realitzats originalment en català i incentivar la creació de nous continguts.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura