Platja d'Aro fa un Taller Intergeneracional de Tapes

Intervenen: Albert Rodríguez, Dinamitzador comunitari; Berta Iñigo, participant

Platja d'Aro va acollir aquest dijous un Taller Intergeneracional de Tapes amb la sardina com a protagonista. El Centre Cívic Vicenç Bou va organitzar una activitat que busca cohesionar gent de diferents edats i origens a l'entorn d'un plaer tant nostrat com és el gastronòmic.

Dividits per equips amb equilibri d'edats, els i les participants del taller van elaborar tapes en base a la sardina o algun altre tipu de peix, ja que un dia anterior, el dimecres, es va celebrar l'enterrament de la sardina. Sense més instruccions que aquestes van presentar les seves propostes, hi van buscar un nom i les van entregar al jurat, format pel Rei i Reina de la Colla Carnestoltes Anem de Conya.

Un cop elaborada la tapa cada equip la presentava i explicava com l'havia fet. Una de les que va veure el jurat, va ser aquesta.

L'esdeveniment es va dur a terme al Pavelló Municipal d'Esports, a la sala de l'àrea de joventut amb molta participació i molta expectació pel veredicte final. No sabem si per la bondat que solen tenir els Carnestoltes, però ningú va quedar insatisfet, ja que els Anem de Conya van acabar repartint un premi general a tothom.

 
NOTÍCIES RELACIONADES

CONNECTICAT Taller Intergeneracional de Tapes (27-02-2020)

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura