I love Med Street Art regala un mural a s'Agaró

INTERVÉ:  Maurici Jiménez, alcalde de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró //  El xupet negre, artistà urbà // Josep Esteve, administrador del camping Ridaura

On abans trobàvem una paret blanca ara hi podem veure un munt de colors. És el projecte Med Street Art, una iniciativa de l'associació que porta el mateix nom. La proposta ofereix als municipis de la Costa Brava l'oportunitat de què artistes urbans deixin palesa la seva obra als carrers. El primer municipi on s'ha iniciat aquesta campanya ha estat s'Agaró.
L'objectiu del projecte és aportar alegria als espais públics i ho fan a través dels colors, les paraules i les formes. L'Artista urbà que ha inaugurat aquesta campanya ha estat "El xupet negre", que compta amb una trajectòria internacional i que ha col·laborat amb l'associació des del seu inici.

Tot va començar el 2014 amb la realització d'un documental d'art urbà. Arran del documental van posar en marxa un projecte infantil on els nens i nenes del càmping Ridaura pinten les boles de palla del camí del carrilet des de ja fa cinc anys. Tot això de la mà d'artistes urbans de gran trajectòria coordinats per David Hernández, el director de l'associació. Al veure que els projectes funcionaven, Med Street Art, va fer la proposta a diversos municipis de la Costa Brava amb l'objectiu tant de visibilitzar les obres dels artistes, com per aportar un atractiu turístic als carrers de l'Empordà.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura