El carnaval ganxó 2018 ja té cartell promocional

El ball del peix, aquest és el títol que dona nom al cartell guanyador que serà la imatge del carnaval de Sant Feliu de Guíxols 2018. Aquest ha estat el moment en què es destapava la incògnita de quin esdevé el cartell que promocionarà al carnaval ganxó.

D'entre els 30 participants al concurs del cartell de carnaval el de la olotina Roser Matas ha estat el més ben valorat pel jurat que enguany ho ha tingut complicat donat a l'alt nivell dels dissenys presentats.

Roser Matas que té l'art i el disseny com un hobby ha explicat que després de descartar una opció on una gàbia de mussols i el mar n'eren els protagonistes, Matas va seguir apostant per fer que els motius marins fossin tinguessin una especial rellevància.

Aquest no és el primer concurs que Roser Matas guanya, de fet, l'any passat el seu disseny va ser el que va promocionar les Festes del Tura del 2017 i fa un parell d'anys també va ser la guanyadora del concurs de les Fires de Sant Narcís de Girona.

Amb la presentació del cartell Sant Feliu comença a escalfar motors de cara el carnaval. D'entre les novetats d'enguany en destaca el fet que tots els balls i actes de les colles es celebraran a la nova carpa instal·lada al Guíxols Arena. A Sant Feliu de Guíxols el carnaval arrencarà el 3 de febrer i s'allargarà fins el dia 14.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura