L'Ajuntament de Forallac es veu obligat a suspendre la Fira de les Herbes de Peratallada

Forallac

Data: 16/04/2020

Les mesures preventives i sanitàries establertes per evitar la propagació del coronavirus han obligat a l'Ajuntament de Forallac a suspendre la XVII Fira de les Herbes de Peratallada, que estava programada pel diumenge 26 d'abril.

Tenint en compte que es tracta d'una fira centrada en les herbes, i per tant, està estretament vinculada amb la primavera, no s'ha vist oportú reprogramar-la per mesos posteriors i s'ha optat per cancel·lar l'edició d'enguany i començar a treballar en la del 2021, que se celebrarà el 25 d'abril.

La Fira de les Herbes de Peratallada és una de les poques del país centrades en aquesta temàtica i s'ha consolidat com un referent. La proposta permet conèixer un ampli ventall d'herbes i les seves utilitats. Aplega un gran nombre de parades artesanes especialitzades on es poden aconseguir tot tipus d'herbes, espècies, olis essencials, licors i productes elaborats amb herbes i plantes. 

A més, durant tota la jornada s’organitzen activitats paral·leles per a totes les edats, com tallers de descoberta de l'entorn, xerrades i exposicions. La major part d'activitats per aquesta edició ja estaven tancades i s'havien mobilitzat molt recursos, motiu pel qual el consistori afirma que no ha estat una decisió fàcil.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura