El jardí de Nadal que fascina als veïns de Calonge

Calonge i Sant Antoni

Data: 09/12/2022

Un any més el jardí de Nadal de l’edifici Delta de Calonge ha deixat fascinats als veïns i visitants amb les decoracions nadalenques il·luminades.

El tradicional jardí de Nadal de l'edifici Delta de Calonge ha tornat a captivar als veïns i visitants amb les seves espectaculars decoracions nadalenques il·luminades. Ja fa 11 anys que els conserges I parella de l'edifici situat al carrer Parc Aumell número 20 decoren per Nadal el jardí privat comunitari.

El dia de la inauguració, el passat 3 de desembre, es va fer un show amb 5 làsers i 2 cançons, i en acabar els 2 temes es van encendre les llums, en total més de 15 mil bombetes LED.

El jardí de Nadal ha fascinat tant a grans i petits. Les llums s'encenen automàticament cada dia a les 18h de la tarda i s'apaguen a les 12 de la nit fins al 8 de gener.

Comentaris (2)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

Silviafa 35 dies
Nosaltres varem anar i ens varen fer fora de males maneres un senyor, que debia ser O bé el conserge O propietari. Si no es permeten les visites no s'hauria d'anunciar, ja que varem anar expressament des de Girona per veure l'espectacle i la nostra sorpresa va ser les males maneres del senyor.
Joan riberafa 35 dies
Nossaltres no tornarem a visitar-ho. Vam anar amb la meva parella i reconec que vam entrar ( hi ha un cartell avisan que es propietat privada) sense avisar perque no vam veure el cartell i vam veure gent a dins i la nostra sorpresa que ens ca rebre un senyor amb molt males maneres i nosaltres ens vam disculpar pero aquell personatge no parava de recriminar-nos de molt males maneres que feiem allí. Total molt lamentable i no pensem torna .


Més articles de Cultura