Rumb(A) Palamós presenta aquest any la seva pròpia formació musical

Palamós

Data: 04/06/2019

INTERVÉ: Lluís Puig, alcalde en funcions de Palamós / Rosa Ribot, tècnica de Cultura / David Torres, músic

A ritme de rumba es presentava aquest dimarts el festival Rumb(A) Palamós que amb 6 anys es consolida com a proposta fresca i musical pels vespres de juliol a la vila palamosina. En aquesta edició s'estrenarà un grup creat pel mateix festival, la Rumb(a)nd Palamós que agrupa damunt l'escenari músics de renom de la rumba catalana.

El festival programa concerts gratuïts i a l'aire lliure en diferents espais de Palamós, estrenant aquest any escenari a la platja de la Fosca en un concert familiar del grup Dantuvi. També actuarà al Rumb(A) Palamós la formació Maruja Limón formada íntegrament per dones i encarregada d'obrir el festival el 5 de juliol. Miliu Calabuch amb les seves versions dels clàssics de Peret tancarà el festival el 26 de juliol.

Amb 6 edicions el Rumb(A) Palamós es consolida com el primer festival de rumba catalana de la Costa Brava, presentant la seva pròpia formació musical i presumint d'haver acollit concerts de Sabor de Gàcia, Toni Cayena, Hora del Joglar, Arrels de Gràcia, Los Manolos i la Troba Kung Fu entre d'altres.

Molts músics repeteixen a Palamós com David Torres, un dels integrants de la nova banda Rumb(a)nd Palamós que fa més de 25 anys que està dins del món de la rumba i que felicita a l'ajuntament per mantenir aquesta iniciativa.

Tots els concerts estan programats a 22.30h excepte el familiar de la Fosca que serà a les 18.30h.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura