Carrers i places plens amb el 24è Festival de Jazz Costa Brava de Palafrugell

Palafrugell

Data: 13/10/2018

INTERVÉ: Agustí Fernández, àrea de Cultura de Palafrugell

El jazz na néixer al carrer i està fet per ser tocat i escoltat així. Aquest és el punt de partida del Festival de Jazz Costa Brava, que enguany ha viscut la seva 24ª edició i que ha comptat amb més públic que mai gràcies a que la gran majoria dels seus concerts han tingut lloc a l'aire lliure i de forma gratuïta

Només dues actuacions han estat de pagament: una, el Jazz&Rouge, un maridatge de menjar, vi i música a càrrec del xef Toni Sáez i la veu de la seva filla, Anna Sáez, que a més va acabar amb "sold out" al Centre Fraternal; l'altra, el concert de la reputada cantant de soul novaiorquesa Robin McKelle al Teatre Municipal. 

Tota la resta, una quinzena d'actes oberts a tothom, com els concerts a Plaça Nova de formacions com The Diego Brothers, King Pug o aquest de la jove i local Energia Big Band acompanyats de Laura Simó. En definitiva, un seguit de propostes que atreuen un públic cada vegada més familiar. Des de l'organització consideren que aquest és el seu gran èxit. 

Durant més d'un mes Palafrugell ha comptat amb propostes variades que han servit de prèvia al Festival Costa Brava. Durant el darrer cap de setmana d'agost va tenir lloc l'Street Jazz, que acompanyava la Fira de Vins i Caves de Catalunya, celebrada a la plaça de Can Mario, i les últimes setmanes diversos locals de restauració han acollit concerts dins el marc de l'Off Festival.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura