"La drecera", "Mar d'estiu" i "Dones que no perdonen", els llibres més sol·licitats

Palafrugell

Data: 09/02/2021

INTERVÉ: Joan Soler, director de la Biblioteca de Palafrugell

Aquest ha estat el top tres de llibres més llegits durant l'any 2020 a la Biblioteca de Palafrugell: 

La drecera, del begurenc Miquel Martín, és una novel·la sobre el final de la infantesa ambientada a l'Empordà que va sortir a la llum l'estiu del 2020 i que ràpidament va entrar al top dels llibres més demanats a la Biblioteca.

També molt arrelat a la zona, Mar d'estiu de Rafel Nadal és una aproximació sentimental al Mediterrani, als petits plaers de la vida, i una invitació a observar i descobrir les històries dels llocs i de les persones que l'habiten.

Dones que no perdonen, a diferència dels dos anteriors, és un thriller on l'autora s'endinsa en la història de suspens de tres dones que no estan disposades a ensorrar-se per culpa d'un home. Tres dones que poden ser sotmeses per separat, però juntes són una arma mortal.

Als llibres més destacats se li sumen altres llibres de coneixements, sigui tant per preparar oposicions com d'inversió, així com diverses trilogies.

Un altre dels clàssics que no fallen són les grans col·leccions de còmics, dels que en destaquen Detectiu Conan, Bola de Drac, Doraemon o les Aventures de Tintín.

Els packs infantils de llibres també són sempre molt sol·licitats. Entre ells, Geronimo Stilton i El Diario de Greg són les col·leccions estrella pels petits de casa.
 

NOTÍCIES RELACIONADES

Els lots de lectura i activitats virtuals, protagonistes a la Biblioteca de Palafrugell  (04/02/2021)

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura