Una exposició de gegants dóna el tret de sortida a la Vila Gegantera 2021

INTERVÉ: Xefi González, presidenta de l'Associació Gegantera de Sant Feliu

En Feliu i l'Àngela -els gegants de Sant Feliu de Guíxols-, es poden visitar al llarg de tota aquesta setmana al Safareig del Puig, on s'hi troben acompanyats de gegants i capgrossos de sis colles geganteres més de comarques gironines.

Aquesta exposició és l'activitat que dóna el tret de sortida a la Vila Gegantera 2021. Un esdeveniment que ha programat tot un cap de setmana a la ciutat Ganxona amb els gegants com a protagonistes.

Dissabte es podrà gaudir d'una mostra estàtica de gegantons i capgrossos d'arreu de la província de Girona, i el punt àlgid de la celebració tindrà lloc el diumenge, amb el ball de gegants al Guíxols Arena. Hi participaran més d'una vintena de colles de diferents punts de la província.

La Vila Gegantera s'havia de celebrar l'any 2020, però l'arribada de la pandèmia no ho va permetre. En aquell moment s'havien inscrit una seixantena de colles.

Per assistir a la Mostra de balls de la Vila Gegantera és obligatori reservar les localitats -gratuïtes-, a la plataforma “Codetikets”.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura