La vida de l'Havana arriba a Calonge

El ritme de Cuba va recórrer els carrers de Calonge gràcies a la festa cubana “De Calonge a l’Havana”. Amb l’objectiu de recuperar l’essència indiana del passat, l’Associació Calonge Comerç i Empresa, amb col·laboració de l’Ajuntament, va organitzar la festivitat cubana pels carrers del nucli antic i el castell.

Durant tot el cap de setmana, Calonge es va omplir d’activitats per a tots els públics, animant a la ciutadania a formar part de dos dies intensos de festa. Jocs gegants, tallers de mandales i espectacles infantils volien atraure el públic més familiar. També hi programació gastronòmica com el taller de Cocktails cubans, a més d’una xerrada cultural per parlar de la presència dels americans al municipi.

Els plats forts de la fira van ser els concerts del vespre. De les nou fins les dues de la matinada, els jardins el castell van ballar amb els ritmes cubans.  El concert comptava amb servei de bar/restaurant i un aforament de 500 localitats, totes exhaurides. Per abaixar el teló, diumenge es va organitzar una cloenda amb la cantada d’havaneres i cremat.

Per poder participar en els tallers, els visitants havien d’adquirir bons de col·laboració i també un braçalet.
A banda de les diverses activitats, l’Associació també va organitzar una Fira Mercat Indians a tot l’eix comercial del municipi on s’hi podien trobar productes artesans i parades de menjar.

D’aquesta manera, Calonge es va acostar a la vida cubana per fer gaudir als ciutadans d’un cap de setmana ple de ritme als carrers.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura