Juanes posa Cap Roig dempeus amb els seus grans hits

Una superestrella internacional com Juanes havia de tenir una gran posada en escena, i així va ser. El compositor i cantautor colombià guanyador de 23 Grammy llatins va debutar aquest dimecres a Cap Roig amb la presentació de "Mis planes son amarte", el seu primer àlbum visual que va projectar en una pantalla gegant al llarg de tot el concert l'exploració d'un astronauta per trobar l'amor de veritat a través del temps i l'espai. 
 
A les grades superiors encara hi quedava lloc, però l'escalf del públic amb la presència destacada de molts colombians va omplir qualsevol buit.

Guitarra en mà, un Juanes entregat i en comunió total amb els seus fans va interpretar temes nous com el single "Fuego" que va ser número 1 en 17 països, però també grans èxits de la seva carrera com "A dios le pido", que va obrir el concert, "Nada valgo" o "Es por ti". A partir de la cumbia "Oye Mujer" el públic ja no es va tornar a asseure i va ballar al ritme de hits indiscutibles com "Camisa negra", "Me enamora", "Volverte a ver" o "La Luz", que va posar el colofó final a un concert per emmarcar en què el de Medellín va demostrar sobradament el per què és un dels compositors i guitarristes llatinoamericans més prolífics del món. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura