Comença la vint-i-novena edició del Menú de la Gamba

El Menú de la Gamba, que fou creat l’any 1994 a Calonge i Sant Antoni, i des de llavors es celebra de manera ininterrompuda, torna amb més força que mai, i un total de 9 restaurants, 5 més que en l'anterior edició, oferiran aquest any el menú del 5 de maig al 2 de juliol amb el tret de sortida d'una gran gambada popular al passeig de Sant Antoni.

Comença la vint-i-novena edició del Menú de la Gamba amb una gambada popular al passeig de Sant Antoni, per promocionar i donar tret de sortida a aquesta campanya gastronòmica, que va néixer als restaurants de la vila l’any 1994, i que s’ha acabat consolidant com un dels menús més populars i de qualitat de la badia i el seu entorn.

El Menú de la Gamba, organitzat per l’Associació de Restaurants de la Badia “El Plat Blau”, amplia aquest any els restaurants on es podrà tastar, passant dels 4 que hi van participar l’any anterior, als 9 que oferiran el menú d'enguany, amb el clar objectiu d’oferir productes locals de qualitat, i a preus ajustats.

El menú es podrà tastar fins al 2 de juliol als restaurants Costa Brava, El Racó de Torre Valentina, Guillermu, Hotel Restaurant de l’Hostal Olga, Kubansky, La Jovita, Nautilus, Refugi de Pescadors i Valentina.
El preu és de 48 € i inclou torrades amb tomata i anxoves, 200 grams de gamba mitjana fresca de Palamós, fideus rossejats amb allioli, postres, vi Inspirador i cafè.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura