L'Idilic Festival se celebrarà a Sant Feliu de Guíxols, com a mínim, fins al 2027

Aquest 2024 artistes com Dani Fernández, Nil Moliner, La Oreja de Van Gogh, Ana Mena, Álvaro de Luna o Íñigo Quintero, actuaran a l'Idilic Festival. La segona edició de l'esdeveniment musical tindrà lloc els dies 28 i 29 de juny, i es tornarà a celebrar a Sant Feliu de Guíxols. A més, la ciutat ganxona no en serà seu només aquestes dues primeres edicions. El consistori i el Festival han anunciat un acord fins a l'any 2027.

L'Idilic Festival es continuarà celebrant en un entorn idíl·lic com és Sant Feliu de Guíxols, com a mínim, fins a l'estiu del 2027. El festival i l'Ajuntament han arribat a un acord per tota aquesta legislatura per continuar potenciant i fent créixer aquest esdeveniment que l'any passat va arribar trepitjant fort a la ciutat.

Si ens centrem en l'edició d'enguany, aquest 2024 l'Idilic ha presentat un cartell d'alt nivell amb noms molt reconeguts que actuaran al Guíxols Arena els dies 28 i 29 de juny. Els encarregats de posar ritme aquest any a l'escenari principal del Guíxols Arena seran Dani Fernández, Nil Moliner, La Oreja de Van Gogh, Ana Mena, Álvaro de Luna, Íñigo Quintero, Pol Granch, Malmö 040, Depol, Paula Mattheus, Suu i Morochos. 

Aquests, però, no seran els únics grups o artistes que faran pas per l'esdeveniment. Aquest 2024 arriba una gran novetat, que és la creació d'un segon escenari que comptarà amb una programació alternativa que s'anunciarà aviat.

D'altra banda, una altra novetat d'aquesta edició és l'augment d'un 25% de l'aforament respecte al festival del 2023. També han anunciat descomptes per a les persones empadronades a Sant Feliu de Guíxols. Les entrades per gaudir de l'Idilic ja estan a la venda a la web del festival.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura