Es presenta a Calonge "El Rey al Desnudo" del periodista Ernesto Ekaizer

El periodista Ernesto Ekaizer va presentar, aquest divendres al castell de Calonge, el seu últim llibre titulat 'El Rey al desnudo'. L'acte va comptar amb la presència del batlle del municipi, Jordi Soler, així com del també periodista Josep Cuní.

Explica un conte de Hans Christian Andersen, que "fa molts anys vivia un rei que es passejava despullat pel carrer". La cort coneixedora de l'acte, però temerosa de clamar tal obvietat, es dedicava a alabar una vestimenta que era invisible a la vista. Apel·lant la història dels danesos, el periodista Ernesto Ekaizer ha presentat al castell de Calonge el seu últim llibre "El Rey al desnudo". L'obra detalla la relació que presenta l'antic Cap d'Estat, Joan Carles I, amb la justícia, així com la seva condició d'inviolabilitat i "els ulls clucs que semblen adquirir determinats sectors".

Sota el paraigua d'Edicions B, Ekaizer va picar les primeres lletres de la novel·la l'estiu del 2008. Fou quan 100 milions de dòlars es van transferir a un compte bancari obert a Ginebra, i que "n'era beneficiari el llavors rei d'Espanya".

A través de 450 pàgines el lector coneixerà els procediments judicials que han esquitxat la imatge de l'actual monarquia. Una història documentada a través d'un annex final, que mostra sense embuts "la dilapidació del prestigi de la corona".

La presentació a Calonge va gaudir d'una bona acollida per part del públic. N'és una bona mostra la sala del castell plena de gom a gom. La trobada es va efectuar amb les intervencions de l'autor, del batlle del municipi Jordi Soler, i del també periodista Josep Cuní. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura