L'Orquestra Di-Versiones convoca una 'marea rosa' divendres a la Diverbeach

INTERVÉ: Albert Fort, Orquestra Di-Versiones

Els calongins de l'Orquestra Di-Versiones s'han proposat convertir un tram de la platja de Sant Antoni en una marea rosa. Ho aconseguiran divendres durant la celebració de la Diverbeach la festa d'estiu que el grup regala als seus seguidors.

Orgullosos d'haver fet gran una festa que va començar tímidament des d'un xiringuito de la platja de Torre Valentina la Diverbeach ha anat canviant d'ubicació per donar cabuda a les milers de persones que hi assisteixen. L'any passat tot i la inestabilitat meteorològica la Diverbeach va moure a 5 mil persones.

Ja són 6 estius de Diverbeach que han anat canviant de temàtica. Aquest any l'objectiu és crear una marea rosa i per això conviden al públic a vestir-se de rosa i a posar-se complements d'aquest color.

La Diverbeach programa activitats a l'espigó Costa Brava a partir de quarts de 6 de la tarda. Un concert amb Trinomi de Barrets, classes de zumba amb Las Supre-mas, l'actuació dels Di-Versiones, un discjoquey i pels que es quedin amb ganes de més, festa temàtica a un pub de Palamós.

L'Orquestra Di-Versiones seguirà de gira fins el mes d'octubre que volen acabar amb un concert a Cassà de la Selva dedicat a pares i avis.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura