'La Tramuntana justa. El batec de la Costa Brava', premiat al Terres Festival

El documental 'La Tramuntana justa. El batec de la Costa Brava', ha guanyat el premi al millor documental, en categoria de biografies, al Terres Festival, el festival espanyol del circuit internacional CIFFT (International Committee of Tourism Film Festivals) que se celebra del 3 a l'11 de setembre a Tortosa.

Promogut per la Fundació Jordi Comas Matamala i produït per Undatia Comunicació, el documental ha estat dirigit pel periodista i patró de la fundació, Josep Puigbó.

Competia amb 21 produccions més i el jurat ha valorat tant la qualitat tècnica de la producció com el clima emocional que desprèn.

El documental porta el mateix títol del llibre publicat l'abril de 2013, cinc mesos després del traspàs de l'empresari hoteler Jordi Comas, tot i que l'audiovisual actualitza els continguts d'aquell volum i tracta el futur de la Costa Brava, des d'una òptica transversal i multidisciplinària, amb la figura de Comas com a fil conductor.

La producció del documental ha comptat amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i la Fundació "la Caixa".

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura