Hi haurà Carnaval de Palamós 2022

Palamós

Data: 21/01/2022

INTERVÉ: Lluís Puig, alcalde de Palamós

Les colles de Carnaval de Palamós ja poden començar a posar fil a l'agulla i preparar les seves disfresses, balls, maquillatges, carrosses i plataformes.

El Carnaval 2022 sí se celebrarà a la vila. Tindrà lloc del 20 de febrer al 2 de març. Això sí, adaptat a la situació sanitària.

S'ha arribat a l'acord que totes les activitats que tenien lloc en interiors queden desprogramades. Únicament se celebraran les que esdevenen a l'aire lliure, com 'La Vesprà', l'activitat infantil del Dijous Gras, 'La Despertà', la festa dels botiguers, la Rua de Carnaval, l'enterrament de la Sardina o algunes de les activitats que organitzen les mateixes colles, com el vermut dels Pirats o la calçotada dels Kins20.

Queden excloses, doncs, la presentació de la Reina i el Carnestoltes, el sopar de colles i l'exhibició de comparses, que tenien lloc a la Nau dels 50 metres.

El fet de no poder presentar els màxims representants de la festa ha portat al fet que aquest any, no n'hi haurà de nous. Agafaran el càrrec Reines i Carnestoltes d'edicions passades.

La Grandiosa Rua de Carnaval és l'epicentre de la celebració i tindrà lloc el dissabte 26 de febrer. Les colles desfilaran de nou pels carrers de Palamós lluint les seves creacions però sense competir. L'Associació de Carnaval enguany ha decidit que no establirà premis.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura