La nit de Cap d'Any recupera la normalitat prepandèmica

Aquest dissabte a la nit, serà la primera vegada en dos anys que podrem celebrar la nit de Cap d'Any sense restriccions ni mesures sanitàries. Un dels millors plans per passar la vetllada és la Festa de Cap d'Any de Palafrugell a la plaça de l'Església, que enguany compta amb la col·laboració de l'animador David Galceran i el discjòquei Marc Dunjó i es podrà seguir en directe per Televisió Costa Brava.

Per primera vegada en dos anys, aquest dissabte a la nit podrem donar la benvinguda a un nou any sense mesures sanitàries ni restriccions imposades durant la pandèmia del coronavirus.

Tot i aquest nou context, on es recupera la normalitat d'anys anteriors, encara persisteix un ambient més conservador entre les persones, on s'imposa més celebrar-ho d'una manera més familiar en grups reduïts amb amics i familiars, que no pas en espais d'oci nocturn o concerts.

Cal mencionar que una de les activitats més destacades al Baix Empordà és la Festa de Cap d'Any que organitza l'Ajuntament de Palafrugell a la plaça de l'Església, i que aquest any compta amb la col·laboració de l'animador David Galceran i el discjòquei Marc Dunjó, que amenitzaran la vetllada.

Una festa que en anys prepandèmics ha anat cada vegada a més, pel que fa a l'assistència, ja que durant l'última que es va celebrar per donar pas a l'any 2020 es calcula que hi van anar més de 1000 persones aproximadament. L'acte es podrà seguir en directe per Televisió Costa Brava.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura