L'Orfeó Català ofereix un concert amb entrada gratuïta a Sant Feliu de Guíxols

L'Orfeó Català ofereix un concert amb entrada gratuïta a Sant Feliu de Guíxols
El Cor de l'Orfeó Català farà el dissabte 27 d'abril un concert amb entrada gratuïta a la parròquia de la Mare de Déu dels Àngels de Sant Feliu de Guíxols.

Aquest concert tindrà un repertori de música sacra i obres de Pau Casals, Anton Bruckner, Felix Mendelssohn, Mozart i obres populars d'Edward Elgar i Albert Guinovart.

La Direcció artística anirà a càrrec de Simon Halsey, figura d'excepció en l'univers de la música clàssica. És l’assessor de cant coral de confiança dels millors directors, orquestres i cors del món, així com un ambaixador del cant coral per a amateurs de qualsevol edat, habilitat i origen. Al piano hi ha al Premi d’Honor Paul Perera i com a director Pablo Larraz, que actualment dirigeix el Cor de Cambra de la Diputació de Girona i des del 2010 és el director assistent de l’Orfeó Català.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana van signar un conveni marc de col·laboració el passat 30 de gener a Barcelona, amb diferents objectius, entre els quals hi havia la programació d'un seguit de concerts, en la línia d'homenatjar la figura de Rafael Patxot, mecenes guixolenc de la cultura catalana, i també per celebrar el vincle del Palau amb els viatges per mar del primer turisme.

Aquest conveni dóna el primer fruit amb el concert de l'Orfeó Català a Sant Feliu de Guíxols, aquesta primavera.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura