Arriben els 'Vespres de vi' al monestir de Sant Miquel de Cruïlles

Tots els vespres dels divendres de juliol i agost el vi es convertirà en protagonista al monestir de Sant Miquel de Cruïlles amb el nou cicle de visites que porta per nm 'Vespres de vi'. Aquesta activitat està organitzada per Glops d’Història i el Consell Comarcal del Baix Empordà.

Glops d’Història i el Consell Comarcal del Baix Empordà han presentat un cicle de visites amb tast de vins al monestir de Sant Miquel de Cruïlles. Es tracta de la primera activitat cultural que acollirà el monestir després de les obres de consolidació que s’hi han efectuat recentment. Les visites tindran lloc els mesos de juliol i agost i permetran al públic reflexionar sobre la riquesa cultural i històrica del monument, una de les joies del romànic empordanès i un dels conjunts artístics més complets de Catalunya.

Amb l’objectiu de donar a conèixer el patrimoni vitivinícola de l’Empordà, Glops d’Història organitza itineraris guiats en què immergeix al públic en la història del vi i els paisatges del territori. Així doncs, amb aquesta activitat al monestir de Sant Miquel de Cruïlles es vol donar a conèixer el monument, la tradició del cultiu de la vinya i la producció de vi a l’edat mitjana i la seva vinculació amb els monestirs benedictins i els cellers i productors actuals de la zona.

Vespres de vi al monestir de Sant Miquel de Cruïlles es durà a terme tots els divendres del mes de juliol i agost, de 19 a 20:30 h, a càrrec de Glops d’Història. L’activitat inclou la visita guiada al monestir i el tast de tres vins elaborats al Baix Empordà vinculats a la història del monestir.


Imatges: Consell Comarcal del Baix Empordà

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura