Palamós reivindica la dansa contemporània a la tercera ONADAnce

Palamós

Data: 04/07/2018

Intervenen: Olga Cobos, Cobosmika 

La dansa contemporània tornarà a alçar la veu a Palamós a la tercera edició de l'ONADAnce que timoneja la companyia local Cobosmika. 

Aquest dimecres, s'ha encetat el festival amb la 15 edició de la seva vessant formativa, el Palamós Summer Dance. Han obert l'aixeta Emma Riba i Laura Alcalà, responsables de l'espectacle "A la panxa del bou" programat per aquest dimecres al vespre, ja que els encarregats de fer aquestes masterclass, dirigides a ballarins amb un nivell mig o alt, són els coreògrafs de les companyies que fins diumenge actuaran a Palamós. D'aquesta forma, l'ONADAnce busca portar la millor dansa contemporània més enllà dels teatres. 

Per Cobosmika els tres anys d'ONADAnce representen la realització del somni de reivindicar la dansa contemporània a casa seva. 

L'ONADAnce comptarà també amb el quart concurs de joves intèrprets, en què els ballarins més novells tenen la oportunitat de presentar al públic els seus treballs i d'obtenir un premi en metàl·lic per millorar les seves peces o sumar experiència com a coreògrafs. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura