Aquest dissabte, uriçada a Sant Feliu

La campanya gastronòmica ganxona Temps d'Uriços tindrà aquest dissabte el seu acte central amb la tradicional menjada popular d'uriços als Jardins Juli Garreta. Es tracta d'un esdeveniment que es va posposar el 27 gener arran del maltemps i que finalment, i per cinquè any consecutiu, es podrà celebrar amb l'atractiva promoció de mitja dotzena d'uriços acabats d'obrir, pa i una copa de cava per 6 euros. 

Està previst que a partir de les 11 del matí i fins a esgotar existències, s'obrin un total de 2.000 uriços pescats directament en territori ganxó i pels mariscadors locals perquè veïns i visitants puguin fer un bon vermut. 

Es tracta d'un acte que al llarg dels anys s'ha anat popularitzant i que té la funció principal de promocionar i donar una darrera empenpta a la campanya Temps d'Uriços, que des de fa 6 anys es celebra al municipi ganxó durant els mesos de desembre, gener i febrer. 

23 restaurants participen enguany en aquest certamen oferint tastets d'uriços a qualsevol hora del dia amb l'objectiu de posar en valor aquest producte tan lligat a la gastronomia local i que aixeca passions arreu. La campanya es celebra durant l'hivern perquè és quan aquest fruit de mar està en el seu moment més òptim i es limita a tres mesos per tal de fer-ne una collita honesta i sostenible. 

Per la uriçada popular d'aquest dissabte, s'espera que més d'un centenar de persones passin pels jardins Juli Garreta. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura