Iggy Pop, Chucho Valdés i Paquito D'Rivera a Porta Ferrada aquest cap de setmana

Aquest cap de Setmana actuaran a Porta Ferrada Iggy Pop, Chucho Valdés i Paquito D'Rivera i Isabel Vinarell & Isabelle Laudenbach.

Els concerts de Porta Ferrada continuen imparables amb una programació exclusiva i de luxe. La programació consta de l'únic concert a Catalunya de Iggy Pop aquest divendres, dissabte  serà el torn de Chucho Valdés i Paquito D'Rivera i diumenge continua el cicle dedicat a veus femenines “Delicatessen” amb l’actuació d’Isabel Vinardell & Issabelle Laudenbach.

Iggy Pop, el qual és considerat com el padrí del punk, és àmpliament reconegut com un dels animals d'escenari més fascinants de tots els temps, l'artista nord-americà va prefigurar tant el punk dels 70 com el grunge dels 90. Mitjançant una actitud i un talent sense comparació que ha donat forma a una carrera llegendària plena d'elogis de la crítica, amb un gran magnetisme i una legió de fanàtics de totes les generacions als seus peus. 

Chucho Valdés, pianista i compositor i Paquito D'Rivera, saxofonista, clarinetista i compositor, una amistat que es remunta a més de 60 anys. A les darreres dècades els seus camins rarament s'han creuat, però ara Chucho i Paquito recuperaran el temps perdut amb el llançament d'un nou àlbum, 'I Missed You Too', que estrenaran a Porta Ferrada el 30 de juliol.

Finalment, Isabel Vinarell & Isabelle Laudenbach tencaràn l'actuació de la setmana. Isabel Vinarell és ballarina i cantant, món amb el qual es dedica des del 2001 realitzant actuacions pel Japó, Finlàndia, França o Bèlgica. Isabelle Laudenbach és una guitarrista francesa apasionada pel flamenc i per aquesta raó es va instal·lar a Barcelona. Actualment, aquestes dues artistes s'han unit per preparar una actuació en directe d'allò més màgica per fer emocionar al públic. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura