Palamós commemora el Dia de l'Orgull LGTBI

Palamós

Data: 30/06/2023

Amb motiu del Dia de l'Orgull LGTBI, Palamós va celebrar un acte públic festiu i institucional al Passeig del Mar, amb el propòsit de donar visibilitat al col·lectiu en l'àmbit local. Durant l'acte, es van fer diversos parlaments reivindicatius, lectura del manifest institucional i actuacions musicals a càrrec de la coral palamosina Fusions Grup Vocal i Blackiss.

Palamós va commemorar el Dia de l'Orgull LGTBI en un acte públic festiu i institucional celebrat al Passeig del Mar, amb l'objectiu de donar visibilitat al col·lectiu també en l'àmbit local.

Durant l'acte, el qual va estar organitzat pel Servei d'Atenció Integral LGBTI+ del Baix Empordà, en col·laboració amb l'entitat EmpoRderats i l'Ajuntament de Palamós, es van fer diferents parlaments reivindicatius per defensar els drets del col·lectiu, lectura del manifest institucional i actuacions musicals a càrrec del cant coral palamosí Fusions Grup Vocal i el grup Blackiss.

Precisament, l'Associació LGTBI del Baix Empordà, EmpoRderats, organitza diverses accions a tota la comarca per visibilitzar el col·lectiu i lluitar per la defensa dels seus drets, des de l'àmbit local.

La lluita per una societat diversa, inclusiva i tolerant és una tasca que s'ha de continuar treballant dia a dia, fomentant el respecte i l'educació en tots els àmbits.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura