Els 40 Summer Live ja han arribat a l'escenari de La Santa Market

Els artistes dels 40 Summer Live ja han arribat a l'escenari de La Santa Market aquest dilluns a Santa Cristina d'Aro. Cantants com Lauren nine, Lildami, Karam i Adexe&Nau van convertir la nit de dilluns en un gran espectable d'emoció per al públic. 

El moment més esperat de tot l'estiu a la Santa Market ha arribat, els concerts de la mà dels  40 Summer Live. El cartell està protagonitzat per Adexe i Nau, Cèsar AC, Chema Rivas, Danny Romero, Karam, Lauren Nine, Lildami, Sexenni i Skechi, i compta amb la participació de la guanyadora d’Eufòria Mariona Escoda.

Karam, amb el seu estil de música molt festiu digne d'aquesta temporada va pujar a l'escenari a presentar alguns dels seus temes més tropicals i moguts. A més gràcies al DJ que va protagonitzar la tarda abans de l'inici de la programació de concerts, el públic ja feia estona que estava ben animat. Lauren Nine també va ser un dels plats forts de la nit, ja que amb el seu 'flow' i la seva veu relaxada però potent i adictiva digne d'una cantant enamorada del hip-hop des de ben petita va presentar la seva primera cançó en català 'WTF'.

Adexe & Nau, el duet musical espanyol de música urbana que va començar fent covers d'algunes de les cançons més escoltades de l'artista Nicky Jam al 2015, ara actua als escenaris presentant els seus propis treballs discogràfics com el seu últim tema 'Pal Agua', el qual van gaudir a la Santa.

En definitiva, la nit va complir les expectatives que el públic tenia després de tota l'espera i les ganes acumulades. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura