Una enèrgica Rosario electrifica Cap Roig

Palafrugell

Data: 03/08/2018

És una de les que mai falla i quan surt a l'escenari la nit per ella té gust a glòria. Rosario va tornar a omplir un escenari de la Costa Brava recolzada per una legió incansable de fans.

L'artista va portar a Cap Roig un espectacle de grans èxits titulat Noches de Gloria, on va repassar els seus més de dues dècades de trajectòria musical.  La petita dels germans Flores està de gira arreu de l'Estat i els països llatinoamericans per presentar un àlbum que va gravar fa un any a Madrid amb artistes de la talla de José Mercé, Niña Pastori o Ana Torroja.

Enèrgica, agraïda i un punt hiperactiva l'artista va interpretar un hit darrere l'altre, que amb el 'duende' flamenc per essència ha barrejat amb estils com el pop, la rumba, el funk o els ritmes llatins.

Rosario és una de les artistes clàssiques dels estius a la Costa Brava però per molts anys que fa que vingui sempre omple. De fet, va ser una de les primeres en penjar el cartell d'entrades exhaurides. L'artista va demostrar que té un magnetisme difícil de descriure amb un públic que no va parar de cantar, ballar i aplaudir impregnant-se de l'energia desplegada damunt l'escenari

Entre el repertori no van faltar grans hits com 'Como quieras que te quiera', 'al son del tambor' , ' Marcha marca' o l'imprescindible record del seu germà amb 'No Dudaría'. Pur nervi que va fer difícil anar a dormir tot just arribat a casa quan es va acabar el concert.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura