El Cap Roig Festival ja ha venut gairebé 35.000 entrades abans d’encetar la 24a edició

Palafrugell

Data: 09/07/2024

El Cap Roig Festival, ha venut més de 34.400 entrades abans de la inauguració, xifra que representa un 70% de l'aforament total disponible per a la 24a edició de l'esdeveniment. Amb 23 concerts programats, tres ja han aconseguit el cartell de "sold out".

El festival de Cap Roig arrencarà aquest divendres 12 de juliol amb l'actuació de la banda irlandesa The Corrs i conclourà el 16 d'agost amb el grup català Gossos, que celebraran el trentè aniversari a l'escenari del Cap Roig Festival.­ Ara com ara el festival ja ha venut més de 34.400 entrades, és a dir, un 70% de l'aforament total disponible. En aquesta edició s'han programat 23 concerts i 3 ja han penjat el cartell de "sold out".
Enguany passaran per l'escenari artistes de renom internacional i nacional tot apostant també pels espectacles per a tota la família i la nit solidària enguany a favor de l'associació El Trampolí. Entre els artistes de la programació destaca John Fogerty que serà la segona vegada que el llegendari músic actuï a Catalunya i aquest concert serà l'únic a l'estat espanyol aquest any. En aquesta 24ena edició, el festival torna a comptar amb l'espai Village amb una oferta gastronòmica variada.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura