El 10è Begur en Flor ha tornat a engalanar el municipi amb motius florals

Begur

Data: 27/05/2024

Aquest 2024 el Begur En Flor ha celebrat la seva desena edició i ho ha fet amb diverses novetats. La més destacada ha sigut l'aposta -a causa de la sequera- per crear les decoracions amb materials alternatius, per tal de no fer ús de flors que necessitin aigua.

En les imatges podreu veure algunes de les decoracions que han lluït els carrers de Begur durant la desena edició del Begur en Flor, organitzat un any més per l'Associació de Comerç i Turisme de Begur, l'ACiT.

Enguany, amb la sequera, han apostat per no utilitzar flors naturals per guarnir el poble. El que han fet un grup d'artistes i voluntaris ha sigut trobar-se per crear plegats les decoracions amb materials alternatius, com fusta i roba.

També cal destacar la participació dels establiments comercials, que han omplert de flors els seus aparadors, sumant-se així a les decoracions dels carrers.

Més enllà de visitar els decorats, les persones que han assistit a l'esdeveniment primaveral han pogut gaudir de tot un seguit d'activitats per a tota la família.

El Begur en Flor s'ha celebrat els dies 24, 25 i 26 de maig. La inauguració va anar a càrrec del cor femení 'La Mar de Veus', un projecte de l'Escola de Música de Begur.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura