El Flors i Violes s'adapta a la pandèmia i es celebrarà del 30 d'abril al 2 de maig

Palafrugell

Data: 08/04/2021

Els carrers de Palafrugell es tornaran a omplir de colors per donar la benvinguda a la primavera. El motiu gira entorn del Flors i Violes, que enguany celebrarà la seva 12 edició enmig d'una pandèmia. Així tot i les restriccions, Palafrugell acollirà el festival d'actuacions i decoració floral el cap de setmana del 30 d'abril al 2 de maig.

Totes les activitats són gratuïtes
La programació es desembolcalla a través de 4 concerts a la Plaça Can Mario i 2 actuacions circenses a la Plaça Ermengarda. També es recupera la decoració de carrers i espais com la Plaça Nova, el Pati de la Biblioteca o la Plaça de l'Església.

Primera edició del concurs Palafrugell Canta
Com a novetat, s'ha tirat endavant un concurs de talent musical, en què els participants han de penjar les seves actuacions a les xarxes socials sota el hashtag PalafrugellCanta. El guanyador o guanyadora podrà enregistrar un EP.

El primer concert serà de Judit Neddermann
El tret de sortida es produirà amb el concert de la cantautora Judit Neddermann, que presentarà el seu nou disc 'Aire'. L'acompanyen a la programació, el rock de Ramon Mirabet, la xauxa de Di-Versiones o l'animació del Pot Petit. El format dels concerts segueix la mateixa línia de l'any passat: seients preassignats, no es podran moure les taules i la barra del bar portarà les begudes als espectadors.

Tot a punt, per celebrar una nova edició adaptada del Flors i Violes, sense abandonar l'esperit festiu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Cultura