3.000 persones passen per l'Antic and Design Empordà de la Bisbal d'Empordà

Intervé: Jan Domènech, expositor 

La Bisbal d'Empordà ha esdevingut aquesta Setmana Santa la referència del sud d'Europa en matèria d'antiquaris i disseny d'interiors. Fins a 3.000 persones han passat durant 5 dies per l'Antic & Design Empordà que es celebra cada dos anys i que aplega brocanters, decoradors, interioristes, artesans, dissenyadors i restauradors. 

La fira ha acollit una selecta i variada mostra de mobiliari, pintures, escultures i arts decoratives procedent dels millors antiquaris de l’Empordà i d’altres punts de la geografia catalana i internacional. 

És precisament la conjunció de corrents artístics de diferents èpoques fa única aquesta fira que atreu visitants d’arreu de Catalunya, així com de procedència  internacional. La major part del públic prové de la província de Barcelona, seguit de Girona.

Un de cada quatre visitants que han passat per la fira han adquirit alguna peça, una realitat que ha fet augmentar la satisfacció dels expositors, que valoren aquesta com la millor edició de la fira en l'apartat de vendes. 

Els expositors han ocupat els 700 m2 del pavelló firal de la Bisbal d’Empordà penjat el cartell de complet per aquesta edició.
 
També han tingut bona acceptació les activitats paral·leles que s’han organitzat, com una visita guiada a la mostra o un taller d’estudi dels mobles, a través de la Fundació Mascort o un joc de pistes de l’Associació Estudi del Moble.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura