Les cavalcades de Reis, en directe per Televisió Costa Brava

Baix Empordà

Data: 04/01/2019

Els Tres Reis Mags de l'Orient ja enfilen cap a la Costa Brava per viure la nit en què ells i els nens i nenes són protagonistes indiscutibles. 

Guiats per l'estel d'Orient i acompanyats per un temps que aquest any sí, es preveu plàcid, aquest dissabte arribaran a tots els municipis del Baix Empordà per terra o per mar per fer les tradicionals cavalcades o visitar els infants porta per porta en el cas dels pobles més petits. 

Els primers municipis on arribaran Melcior, Gaspar i Baltasar a partir de les 6 de la tarda seran Begur, Platja d'Aro, Palamós, la Bisbal d'Empordà, Calonge, Santa Cristina d'Aro o Llafranc. Aquest darrer amb l'especificitat que celebra els 50 anys de l'arribada de Ses Majestats per mar. Més tardanament, els tres reis mags passaran per Sant Feliu de Guíxols, Torroella de Montgrí, Sant Antoni de Calonge o Castell d'Aro. 

No ho faran sols, sinó seguits per una llarga comitiva específica de cada població formada per escalers, soldats romans, percussionistes, escribents, pastissers, carboners o patges reials.  

Acabades les cavalcades i repartits els centenars de quilos de caramels que hi ha previst que es llencin des de les carrosses reials, ses majestats faran les ofrenes al Nen Jesús, recolliran les claus de les ciutats, faran el seu tradicional discurs de nit de Reis i rebran personalment tots els nens i nenes per comprovar que s'hagin portat bé i assegurar-los que han rebut les cartes. 

Televisió Costa Brava farà un any més un ampli desplegament tècnic i humà per recollir en directe els millors moments de les cavalcades de reis al Baix Empordà. Serà amb un programa especial que s'emetrà a partir de les 7 de la tarda i que tindrà la seva seu a Sant Feliu de Guíxols. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura