El FITM tanca la seva 11a edició

Data: 27/07/2023

Rodrigo Laviña, Joan Colomo i PD Pubilla Hilton han estat els últims a pujar a l'escenari del Festival Internacional del Terracotta Museu 2023. En total, han estat una dotzena de propostes les que s'han pogut escoltar en l'11a edició del festival, que vol oferir una oferta musical diferent de la resta de propostes que se celebren a la comarca durant els mesos d'estiu.

El Festival Internacional del Terracotta Museu (FITM) ha tancat la seva 11a edició amb els concerts de Joan Colomo i la Ràdio FórmulaRodrigo Laviña y su Combo i l'actuació de la PD Pubilla Hilton. Una nit que ha començat amb Laviña i els seus ritmes de hip hop en català que ha volgut ser un homenatge al pop català i la música brasilera. D'altra banda, Colomo ha portat diferents versions, totes elles amb el seu toc personal. Un festival que aposta per celebrar-se el dimecres per trencar la monotonia de la setmana.

Aquesta nit ha tancat la programació del festival que ha tornat a comptar amb una dotzena de propostes musicals diverses. Un programa eclèctic que ha permès escoltar al Terracotta Museu ritmes d'Ska, indie pop i ritmes emergents. Tot amb la intenció de captar el públic local de la Bisbal i programar una oferta musical que es diferenciï de la dels grans festivals.

Un festival que s'ha consolidat a la Bisbal d'Empordà i que ofereix varietats musicals perquè el públic pugui gaudir ballant o des de les taules de l'exterior del museu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura