Torroella de Montgrí recupera la Festa de Sant Andreu

INTERVÉ: Jordi Colomí, alcalde de Torroella de Montgrí i l'Estartit

Aquest any, sí. Els dies 27 i 28 de novembre torna la Fira de Sant Andreu de Torroella de Montgrí, una de les més antigues i de més tradició de Catalunya. Després de l'aturada per la Covid-19, enguany celebrarà, ni més ni menys, que la seva 627a edició.

Aquesta, està estructurada com una fira multisectorial, i ofereix nombrosos actes complementaris a la mostra comercial, agrícola i ramadera, que en reforcen el seu caire lúdic i cultural.

De 10 del matí a 8 del vespre els carrers de Torroella es tornaran a omplir d'expositors, així com també recuperarà part de l'activitat de les darreres edicions la zona de l'Espai Ter, on s'hi ubica una carpa de grans dimensions.

L'Ajuntament de Torroella celebra poder tornar a viure la Fira de Sant Andreu, tot i que avança que encara no serà 100% tal com es recorda. 

La programació de l'esdeveniment es farà pública en els pròxims dies, on es desvetllarà si es podrà a tornar a gaudir d'activitats com les exhibicions de cavalls, els concursos de coloms, les exposicions, els mercats, o el ja emblemàtic concurs de Gossos de Tura, o per altra banda, es recuperaran en la següent edició.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura