L'Agrupació Benet Escriba torna als escenaris després de la Pandèmia

Arriba a Sant Feliu l'obra de teatre Quan parlem d'amor, de què parlem? Després de dos anys de pandèmia, l'Agrupació Benet Escriba arriba als escenaris de la millor manera. 

Quan parlem d'amor, de què parlem? Aquesta obra preparada per l'Agrupació teatral Benet Escriba té com a tema principal l'amor, ja que després d'aquests anys de patiment a causa de la pandèmia, era necessari parlar d'un tema alegre i esperançador.

La pandèmia va afectar molt a la participació dels actors i les actrius a les obres de l'agrupació, ja que des de fa dos anys s'han hagut de suspendre algunes actuacions de l'obra 'Els pastorets', una de les obres més destacades de l'agrupació. 

Aquesta 36a edició celebrada al Teatre Municipal de Sant Feliu de Guíxols ha tingut com a objectiu poder crear una obra de teatre que pogués realitzar-se en cas que la situació de pandèmia fos problemàtica,  i aleshores van crear una obra formada per 6 petites peces, cadascuna d'elles on hi participen molts pocs actors, però on van apareixent els diferents tipus d'amor, de totes les edats i tipus.

Els reptes de futur que té aquesta Agrupació són continuar fent teatre un cop arribada la normalitat i aconseguir pujar a més joves a l'escenari amb totes les disciplines que el teatre porta amb si mateix, tant pel que fa a la part de l'actuació com la part més tècnica

Finalment, amb aquest objectiu de seguir fent teatre, els integrants de l'agrupació tenen moltes ganes de seguir preparant noves obres i actuant per tal de continuar creixent, però sobretot de divertir-se fent allò que més els hi agrada fer. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura