Santa Cristina d'Aro treu a concurs el cartell del Carnaval de l'Amistat

Santa Cristina d'Aro treu a concurs el cartell del Carnaval de l'Amistat
Santa Cristina d'Aro

Data: 18/12/2019

L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro ha decidit treure a concurs el cartell del Carnaval de l’Amistat del 2020 del municipi, segons ha acordat la junta de govern reunit recentment, trencant així la dinàmica dels darrers anys de dissenyar-lo directament. Els interessats, que han de ser majors de 16 anys i fer-ho a nivell individual, tenen de temps fins al 10 de gener, a les 13,30 hores, per presentar les seves propostes, amb un màxim de dues per participant. El concurs està dotat amb un premi de 300 euros. El jurat decidirà el guanyador del concurs el divendres 17 de gener vinent.

Els participants hauran de presentar les seves propostes, que han de ser originals i inèdites, al registre d’entrada de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. I l’hauran de presentar en versió impresa, sobre un suport rígid, en format A2 i disposició vertical, segons marquen les bases del concurs. Es pot utilitzar qualsevol tècnica, però al cartell ha de sortir “Carnaval de l’Amistat 2020 Santa Cristina d’Aro del 15 al 26 de febrer del 2020”, a més del logotip de l’Ajuntament. Els treballs han de ser anònims,  amb un pseudònim al dors i acompanyats d’un sobre amb les dades de l’autor.

El jurat seleccionarà el treball guanyador en base a quatre criteris: originalitat, qualitat tècnica, qualitat artística i que transmeti valors positius a la celebració del Carnaval. El veredicte del jurat es farà públic a través dels diversos mitjans de comunicació de l’Ajuntament. El lliurament del premi es farà el mateix dia de la presentació del Carnestoltes, que anirà a càrrec de la colla de Carnaval Les Castanyes Voladores.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura