La Fira de Nadal omple Sant Feliu de màgia, parades, tallers i visitants

La Fira de Nadal de Sant Feliu de Guíxols ha tornat a omplir la ciutat de màgia, parades, tallers i visitants al llarg dels dies 3 i 4 de desembre. Les hores amb més moviment han estat les darreres del matí i a les tardes, coincidint amb les hores d'encesa de llums de Nadal. 

La màgia de les festes nadalenques s'ha apoderat de Sant Feliu de Guíxols durant els dos dies de celebració del Mercat de Nadal, un dels esdeveniments estrella del mes de desembre a la ciutat que, any rere any, reuneix una gran multitud de visitants.

La rambla es vesteix de gala per acollir les parades de venda de productes artesanals i nadalencs, moltes d'elles d'associacions locals. S'hi pot trobar des de decoracions per la llar, figuretes pel pessebre i tions, a avets de Nadal i ponsèties, passant pels aliments més tradicionals com les neules, els torrons i les llaminadures.

Les parades s'han tornat a complementar amb tot un seguit d'activitats i tallers enfocades als més joves de la casa. Aquests han après a crear i decorar elements com els fanalets, postals de Nadal o penjadors de porta i titelles.

Una de les propostes més innovadores ha estat la que oferia l'Associació de Festes Ganxones, que han instal·lat una gran bola de neu on viuen dos follets carregats de feina que els nens han animat fent una tempesta de neu.

Qui tampoc ha faltat a la cita han estat els contacontes i la coral Gospel d'Aro, que ha posat ritme a la tarda-vespre de dissabte.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura