'Europa' obre el XV Concurs de Teatre Amateur de Sant Feliu de Guíxols

Intervenen: Roser Descayre, Agrupació Teatral Benet Escriva; Carles Motas, Alcalde

Arrenca la quinzena edició del Concurs de Teatre Amateur de Sant Feliu de Guíxols amb l'obra Europa. El Teatre Municipal va gaudir de la primera representació d'aquesta edició amb un text que convida a la reflexió entorn la crisi dels refugiats i refugiades i la inestabilitat de la Unió Europea.

Des del 2005 l'Agrupació Teatral Benet Escriba organitza un Concurs de Teatre Amateur que ha fet passar pel Narcís Masferrer 160 obres diferents d'una vuitantena de grups d'arreu del país.

Per celebrar l'efemèride l'entitat va voler reglar als i les amants del teatre una obra gratuïta a càrrec de la Companyia Cràndula Teatre i el Cor Preludi de Girona.

Fa 15 anys l'Agrupació Teatral Benet Escriba va crear aquest concurs de teatre amateur que reuneix les millors companyies del territori català i posa en valor els sacrificis que fan per viure la seva passió teatral.

En quinze anys s'ha creat una bona passió pel teatre a Sant Feliu de Guíxols amb un públic fidel i respectuós que fa que l'Alcalde, Carles Motas, treiés pit de l'aposta cultural de la ciutat abans de començar l'acte.

En total el Concurs tindrà 10 obres i durarà fins el mes de març del 2020

Notícies relacionades

L'ENTREVISTA- L'agrupació Benet Escriba celebra els 15 anys del Concurs de Teatre Amateurs
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura