El Cicle Sinèrgic porta la música de Licus a Palamós i Palafrugell Gent Gran

Palamós i Palafrugell Gent Gran han acollit, per segona vegada, un concert del cicle Sinèrgic. En aquesta ocasió, els i les usuàries de les dues residències geriàtriques han pogut gaudir de la música del cantautor Licus.

L'artista Licus ha realitzat dues actuacions al Baix Empordà -a les residències de Palafrugell i Palamós Gent Gran-, emmarcades en el cicle Sinèrgic, que està celebrant enguany la seva segona edició amb diverses novetats, com l'augment de concerts i activitats.

El cicle Sinèrgic va néixer de la mà de l'associació cultural Neandertal Records amb el propòsit d'apropar la música a qui més la necessita, especialment a aquelles persones que habitualment no poden assistir a espectacles. En aquest sentit, porta els concerts a residències i centres hospitalaris i penitenciaris.

En el primer any del cicle, es van dur a terme una desena d'actuacions a tota la demarcació de Girona, per exemple, a la mateixa residència de Palamós Gent Gran hi van actuar Judit Nedderman i Guillem Roma. Enguany, se n'han programat prop d'una vintena i a més, s'hi han afegit un seguit de tallers musicals que es porten a terme als centres penitenciaris. La setmana vinent també el faran al centre educatiu de justícia de Montilivi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura