Manolo García presenta la seva obra artística en una exposició al monestir de Sant Feliu

Intervé: Manolo García, artista

La carrera musical de Manolo García és incontestable, però la seva faceta d'artista és molt més desconeguda malgrat el seu llarg bagatge creatiu. Fins el 3 d'agost el monestir de Sant Feliu de Guíxols obre la possibilitat a explorar l'obra més recent del polifacètic artista amb vint-i-quatre pintures a l'oli i acrílics, trenta-cinc dibuixos en paper i diverses escultures de ferro i de fusta. La mostra s'anomena "Poetes desafectes, excèntrics remers", un títol inspirat en aquest quadre. 

L’exposició ha sorgit arran del doble concert inaugural del festival de la Porta Ferrada previst per divendres i dissabte que correrà a càrrec del músic català, que per primera vegada actuarà al certamen en acústic. 

L'ex de Los Rápidos o El Último de la Fila va entomar amb entusiasme la proposta de completar la seva visita a Sant Feliu amb un recull de la seva obra més recent. 

La trajectòria pictòrica de Manolo García l'han portat a il·lustrar les portades dels seus discs, publicar tres llibres amb les seves pintures i dibuixos o fer diverses exposicions individuals o col·lectives des de l'any 1992. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura