4 dies de cinema de comèdia internacional a Begur

Begur

Data: 08/10/2019

Intervenen: Clara Dato, directora del festival / Maite Selva, alcaldessa 

A partir d'aquest dijous, Begur esdevindrà de nou la capital catalana del cinema de comèdia. Del 10 al 13 d'octubre tindrà lloc la cinquena edició del festival internacional de cinema amb prop d'una vintena de curtmetratges i llargmetratges d'arreu del món a més d'estrenes en majúscules com la de la darrera pel·lícula de Woody Allen "A rainy day in New York" que inaugurarà divendres al vespre el festival. 

Una de les principals novetats d'aquesta cinquena edició és la creació dels "Premis New Talent - Reale Seguros" que volen donar suport als joves actors i actrius i que en aquesta ocasió guardonaran les actrius Mireia Oriol i la begurenca Maria Morera

En clau local, destaca la presentació del documental "Tramuntana" fet per un americà resident a Begur que recull la història oral del municipi a través de la veu dels veïns i veïnes més veterans. 

A banda de l'apartat cinematogràfic el festival inclou també exposicions, visites guiades, descomptes comercials i ofertes gastronòmiques amb l'objectiu de consolidar-se com un esdeveniment cultural de referència al calendari tardorenc begurenc. 


Notícies relacionades:

L'ENTREVISTA - Begur inaugura divendres el seu 5è Festival Internacional de Cinema

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura