Calonge celebra la seva primera diada de Sant Jordi com a poble de llibres

Calonge i Sant Antoni

Data: 25/04/2022

Els municipis del Baix Empordà van haver de desafiar la pluja que va caure de manera intermitent al llarg de dissabte, diada de Sant Jordi i de fet, molts pobles es van veure obligats a adaptar-se i fer canvis d'ubicació o ajornar activitats. Calonge va celebrar la seva primera diada com a poble de llibres i el centre històric es va omplir de visitants per passejar pels carrers i comprar llibres i roses. En aquest municipi es van programar un seguit d'activitats que ja van començar dijous passat i van acabar ahir. Els llibreters es van mostrar satisfets de l'afluència de gent i el volum de vendes.

Calonge va celebrar la seva primera diada de Sant Jordi com a poble de llibre o booktwon. Tot i el mal temps, els carrers del nucli antic es van omplir de gom a gom. Centenars de persones van passejar pel centre històric i van comprar llibres i roses a les paradetes instal·lades entre la plaça major i la plaça de la doma. N'hi havia que ja tenien clar què comprar i d'altres preferien remenar i deixar-se guiar pels llibreters.

Les set llibreries que formen part del projecte de booktown celebraven l'afluència de visitants i la venda constant de llibres. De fet, les imatges parlen per si soles, cues dins els establiments i a les parades. Les floristeries també es mostraven satisfetes.

Per celebrar la diada, l'Ajuntament va apostar per una programació especial d'activitats durant quatre dies. Des de recital de poemes, tallers, exposicions, música... Fins i tot restaurants es van unir a la festa amb menús literaris. Un Sant Jordi per convertir el municipi en la capital de la literatura
Tot i que algun esdeveniment es va haver d'ajornar o traslladar com la signatura d'escriptors de la plaça de la Doma a dins al Castell, la festa va ser tot un èxit.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura