Palamós presenta la imatge gràfica que agrupa els festivals de la ciutat

Palamós

Data: 30/06/2021

Intervenen: Lluís Puig, Alcalde; Núria Botellé, Regidora de Cultura

Un logo que fusiona en una sola ànima els tres grans festivals de Palamós. L'ondulació de l'OnaDance, la silueta guitarrera de la Rumba i els punts del So de Cobla. La ciutat baixempordanesa ha presentat la marca que agrupa la seva aposta musical amb la voluntat d'unir esforços i promocionar el que consideren una pota essencial del projecte de ciutat.

Palamós Festivals també vol esdevenir un referent turístic dels festivals amb segell palamosí. El disseny de la marca es basa en la imatge turística de Palamós que es va presentar el 2020 i utilitza la mateixa tipologia de lletra i colors.

Arrenca el RumbAPalamós

Dels tres festivals palamosions el primer que arrenca és el RumbAPalamós, precisament aquest divendres. Un festival dedicat a la rumba catalana que es farà al Parc de l'Arbreda, amb una zona de Ball. Precisament aquest parc ja ha estat epicentre amb èxit de la Festa Major de Palamós.

Pel que fa als concerts s'estrena el Rumband Palamós, una banda pròpia del festival, que és el grup que obrirà l'esdeveniment. Aquest, s'allargarà els divendres de Juliol amb Joan Rovira el dia 9, Maluks el dia 16, Tribut al Gato Pérez el 23 i Sabor de Gracia el 30 de juliol.

El relleu estival el recollirà Amb So de Cobla, que arriba a la cinquena edició convertit en un festival referència del món cultural del país. I és que intenta donar un nou aire a la cobla amb propostes atrevides i actuals.

I al tombant de l'estiu arribarà l'Onadance. Sisena edició del festival que va agafar el relleu al Palamós Summer Dance i que combinarà escenaris a l'aire lliure amb el teatre La Gorga. El programa inclou noms rellevants de l'art del moviment contemporani.

Noms com Lali Ayguadé i Akira Yoshida, Madame Gaüc, Otradanza, Animal religion, Laura Alcalà o la pròpia Cobos Mika, seran presents de l'1 d'Octubre al 17 de desembre a la ciutat.


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura